top of page

PRISER & TILBUD

Atlet
Forening
Erhverv

Atleter

1-1 Sessions

 

Arbejde med individuelle atleter foregår som skræddersyede sessions, og tilpasses atletens specifikke behov og ønsker.

Det kan f.eks være et ønske om en generel udvikling eller optimering af mentale evner, at præstere bedre under pres, eller hvis der er problemer med drive, lyst og motivation. Det vil sige, at vi både kan arbejde med optimering af noget der allerede går godt, eller med mere specifikke problemer, som atleten kunne have. Klik dog her for at se en liste over emner, der ofte arbejdes med. 

 

Mængden af sessions tilpasses også atletens ønsker og behov, dog anbefaler jeg at atleten altid kommitter til minimum 3 sessions.

 

 • Pris: 900 kr. pr session, + kørsel (med mindre vi mødes i Klitmøller eller virtuelt).

  • Ved længere og mere integrerede forløb, bliver pris pr. session justeret på følgende måde: 

   • Efter 10 sessions, nedjusteres pris til 830 DKK pr. session 

   • Efter 20 sessions, nedjusteres pris til 767 DKK pr. session

 • Længde: 60 minutter pr. session​

 • Kontakt mig for at booke sessions.

Foreninger & Forbund

Team Sessions

 

Mentaltræning for hold kan både benyttes til at tilegne sig/optimere specifikke mentale færdigheder, men benyttes primært til at arbejde med holdet som helhed, via et fokus på f.eks holdets kultur, værdier, kommunikation og roller, og dynamik, rettet mod udvikling af fælles evner, præstationsniveau, og samarbejdsmåder.

Disse sessions kan skræddersyes efter behov og midler, men jeg anbefaler som minimum 3 x team sessions for et hold, så der er tid til både læring og øvelse. Det er også muligt at starte et mere integreret forløb, hvor holdet løbende arbejder på deres mentale færdigheder, over en sæson, eller i en længere periode.

 

Klik her for mere information om de forskellige forløb.

 

Kontakt mig ved interesse, og jeg sender gerne et tilbud.

Foredrag & Workshops

Jeg tilbyder også foredrag og workshops til foreninger. Det kan være et en workshop for hele holdet, hvor vi går i dybden med et eller flere emner. Det kan også være et mere formelt foredrag for hele organisationen, hvor trænere, og andre medlemmer af holdet, som fysioterapeuter, sportschefer, og andre, kan være med.

Kontakt mig ved interesse, og jeg sender gerne et tilbud.

Erhverv

Foredrag

 

Sportsfolk er ikke de eneste der ofte skal præstere under pres. De er ikke de eneste der kan blive udbrændt, stressede, føle præstationsangst på jobbet. På mange måder, ligner sport og erhverv hinanden. Den mængde tid vi bruger på vores jobs, fortjener at vi føler mening i vores arbejdsliv, at vi trives, og at der er balance i hverdagen. At præstere når det virkelig gælder, f.eks i en vigtig pitch, et job interview, er også et område, vi kan arbejde på sammen.

Jeg tilbyder at komme ud i jeres virksomhed og lave enten et oplæg, eller en mere integreret workshops for medarbejderne. Emnet tilpasses efter behov og ønsker. Klik her for en liste over mulige emner. 

Kontakt mig ved interesse, og jeg sender gerne et tilbud.

 

 

1-1 Sessions

 

Jeg tilbyder også skræddersyede mentaltrænings forløb til enkelte erhvervsfolk. I dette forløb kan der fokuseres på præstation under pres, kommunikation og ledelse, motivation og mening i arbejdslivet, mm.

 

 • Pris: 1125,- pr. session. Ved længere forløb, er prisen til forhandling.

 • Hver session er 50 minutter.

Skoler og andre institutioner

Undervisning

 

Jeg tilbyder undervisning i både psykologi og sportspsykologi til uddannelsesinstitutioner. Undervisningen kan tilpasses aldersniveau, samt deltagernes erfaring med både psykologi, sport, og sportspsykologi.

Jeg har fire års erfaring med undervisning i psykologi, og tre års erfaring med undervisning i sportspsykologi. 

Kontakt mig ved interesse, og jeg sender gerne et tilbud.

Skoler
bottom of page